Referenties

Enthousiast en energiek

Ik kan Marian ten zeerste aanraden als loopbaancoach! Ze is zeer enthousiast en energiek, ze luistert goed en stuurt bij waar nodig. Bovenal weet Marian haar gestructureerde aanpak te combineren met creatieve invalshoeken. Na enkele maanden coaching van Marian is het voor mij heel helder geworden wat ik wil met mijn werkende leven en wat mijn persoonlijke drijfveren zijn. Ik ben erg blij met dit resultaat!

W.N.

Vakkundige begeleiding

Dank je wel Marian voor je prettige en bemoedigende hulp in het mooie traject, dat ik met je afgelegd heb naar een andere baan. Je adviezen en tools heb ik ingezet en heb daardoor gedurfd deze moedige stap te nemen. Door jouw vakkundige begeleiding heb ik veel geleerd en inzichten gekregen. Mooi om mee te nemen in mijn leven en nieuwe baan. Super fijn!

A.L.

Oriëntatie op de arbeidsmarkt

Marian heeft mij uitstekend geholpen bij mijn hernieuwde oriëntatie op de arbeidsmarkt. Ik heb er echt heel veel aan gehad. De interne oriëntatie vond ik heel leuk om te doen, het leidt tot nadenken. Door Marian’s creatieve aanpak leerde ik waar mijn passie ligt. Marian heeft mij de juiste tools aangereikt om mij te presenteren op de arbeidsmarkt. En met succes! Ik was zeer tevreden over mijn laatste sollicitatiegesprek. De reden van aanname was het feit dat ik me zeer goed had voorbereid op het gesprek en de juiste vragen stelde. Dank voor je praktische hulp!

J.V.

Heel blij met de uitkomst

Ik heb bij Marian Leenders een loopbaantraject gevolgd. Ik zat toen in een baan waarin ik mijn ei niet kwijt kon. Na veel opdrachten en testen bleek toen dat ik het in een heel andere richting moest zoeken, namelijk juridisch. Ik heb toen op aanraden van Marian een aantal juristen gebeld in verschillende organisaties om hun ervaringen te polsen en van hun de leuke en minder leuke kanten van het vak te horen. Hier heb ik veel aan gehad! Vaak denk ik nog terug aan onze gesprekken. Ik ben gaan studeren, de cijfers die ik haal zijn prachtig en ik

T.B.

Veertigersdilemma

Mijn veertigersdilemma: mooie opleiding, mooie carrière, maar niet gelukkig. Met hulp van Marian in no-time de vinger op de zere plek gekregen. Nu werk ik met die kennis en ervaring aan een mooie toekomst. Marian staat voor professionaliteit, een persoonlijke benadering en resultaat, een aanrader!

K.v.H.

Op het juiste spoor

De juiste vragen stellen op het juiste moment. Met die aanpak heeft Marian mij op het juiste spoor gezet en daar heb ik nu nog steeds plezier van!

D.v.S.

Het juiste zetje

Ik heb Marian leren kennen als een heel fijne vrouw die goed naar je luistert, je op je gemak stelt en bij wie je jezelf mag zijn. Zij helpt met welke vraag dan ook. Wat ik heel fijn aan haar vond, is dat zij je het juiste zetje geeft de goede kant op. Je leert echt over jezelf nadenken en wat je zelf graag wilt en wat je belangrijk vindt in je leven. Uiteindelijk heb ik het doel bereikt dat ik graag wilde bereiken. Super bedankt!

S.V.